Cicle Formatiu Grau Mitjà Elaboració de Productes Alimentaris

Collage de diverses imatges amb carmanyoles amb racions de menjar preparatA les instal·lacions del nostre Institut:

  • Elaboraràs i envasaràs tot tipus de productes alimentaris, des de productes carnis, peix, làctics o derivats de fruites i verdures fins a l’elaboració de plats preparats.
    Aplicaràs tècniques de cuina, de manipulació i conservació d’aliments i de manteniment d’equips i instal·lacions.
  • Dissenyaràs tècniques de comercialització i màrqueting per publicitar i promocionar els productes elaborats.
  • Al segon curs podràs optar per cursar part del Currículum Formatiu en una empresa del sector mitjançant la modalitat dual.

Preinscripció i matrícula


Sortides professionals

Com a tècnic en Elaboració de Productes Alimentaris podràs treballar en petits obradors, cuines centrals o industries que elaboren productes alimentaris.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic o tècnica, que permet accedir al batxillerat i/o a un cicle de grau superior de formació professional.

Què estudiaràs, contingut

  • Operacions de condicionat de matèries primeres
  • Tractaments de transformació i conservació.
  • Processament de productes alimentaris.
  • Processos tecnològics en la indústria alimentària.
  • Matèries primeres en la indústria alimentària
  • Venda i comercialització de productes alimentaris.
  • Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.
  • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
  • Principis de manteniment electromecànic.
  • Formació i orientació laboral.
  • Empresa i iniciativa emprenedora
  • Anglès tècnic
  • Síntesi
  • Formació en centres de treball.

Decret 265/2013, de 10 de desembre, pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de grau mitjà
d’elaboració de productes alimentaris. (DOGC núm. 6521, de 13.12.2013).

Durada

Dos cursos

Tens més dubtes?

Si vols més informació, consulta el web del Departament d’Educació o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte.