Cicle Formatiu Grau Mitjà Forneria, Pastisseria i Confiteria

Diverses imatges: elaboració de pastissos i bodegons de diversos postresA les instal·lacions del nostre Institut:

  • Elaboraràs tot tipus de productes de forneria, pastisseria, confiteria i postres en restauració.
  • Aplicaràs tècniques de disseny en l’acabat i decoració dels productes.
  • Dissenyaràs tècniques de comercialització i màrqueting per publicitar i promocionar els productes elaborats.
  • Al segon curs podràs optar per cursar part del Currículum Formatiu en una empresa del sector mitjançant la modalitat dual.

Preinscripció i matrícula


Sortides professionals

Podràs treballar en obradors artesanals o semi-industrials que elaboren productes de forneria, pastisseria i confiteria, així com a l’hoteleria, la restauració i el comerç de l’alimentació.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic o tècnica, que permet accedir al batxillerat i/o a un cicle de grau superior de formació professional.

Què estudiaràs, contingut

  • Elaboracions en forneria-brioixeria.
  • Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
  • Elaboracions de confiteria i altres especialitats.
  • Postres en restauració.
  • Productes d’obrador.
  • Operacions i control de magatzem en la indústria alimentària.
  • Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
  • Presentació i venda de productes de forneria i pastisseria.
  • Matèries primeres i processos en forneria, pastisseria i rebosteria.
  • Formació i Orientació Laboral.
  • Empresa i iniciativa emprenedora.
  • Anglès tècnic
  • Síntesi
  • Formació en centres de treball.

Decret 126/2012, de 16 d’octubre, pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de
grau mitjà de forneria, pastisseria i confiteria. (DOGC núm. 6236, de 19.10.2012).

Durada

Dos cursos

Tens més dubtes?

Si vols més informació, consulta l’apartat de preguntes freqüents, la web del Departament d’Educació o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte.