Cicle Formatiu Grau Mitjà Comercialització de Productes Alimentaris

Collage d'imatges amb productes alimentaris: verdura, pa, carn i peixA les instal·lacions del nostre Institut:

  • Prepararàs i condicionaràs per a la venda tot tipus d’aliments frescos com productes carnis, peix, fruites i verdures, pa i productes de pastisseria.
  • Dissenyaràs tècniques de comercialització i màrqueting per publicitar i promocionar els productes elaborats.
  • Crearàs una botiga online (comerç electrònic).
  • Al segon curs podràs optar per cursar part del Currículum Formatiu en una empresa del sector mitjançant la modalitat dual.

Preinscripció i matrícula


Sortides professionals

Com a tècnic en Comercialització de Productes Alimentaris podràs treballar en botigues d’alimentació, físiques o online, al detall o en els departaments corresponents de grans superfícies.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic o tècnica, que permet accedir al batxillerat i/o a un cicle de grau superior de formació professional.

Què estudiaràs, contingut

  • Constitució de petits negocis alimentaris
  • Mercadotècnia del comerç alimentari
  • Dinamització del punt de venda en comerços alimentaris
  • Atenció comercial en negocis alimentaris
  • Seguretat i qualitat alimentaria en el comerç
  • Preparació i condicionament de productes frescos i transformats
  • Logística de productes alimentaris
  • Comerç electrònic en negocis alimentaris
  • Ofimàtica aplicada al comerç alimentari
  • Gestió d’un comerç alimentari
  • Anglès
  • Formació i orientació laboral.
  • Síntesi
  • Formació en centres de treball.

Durada

Dos cursos

Tens més dubtes?

Si vols més informació, consulta el web del Departament d’Educació o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte.