A les instal·lacions del nostre Institut:
- Prepararàs i condicionaràs per a la venda tot tipus d’aliments frescos com productes carnis, peix, fruites i verdures, pa i productes de pastisseria.
- Dissenyaràs tècniques de comercialització i màrqueting per publicitar i promocionar els productes elaborats.
- Crearàs una botiga online (comerç electrònic).
- Al segon curs podràs optar per cursar part del Currículum Formatiu en una empresa del sector mitjançant la modalitat dual.
Sortides professionals
Com a tècnic en Comercialització de Productes Alimentaris podràs treballar en botigues d’alimentació, físiques o online, al detall o en els departaments corresponents de grans superfícies.
Sortides acadèmiques
Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic o tècnica, que permet accedir al batxillerat i/o a un cicle de grau superior de formació professional.
Què estudiaràs, contingut
- Constitució de petits negocis alimentaris
- Mercadotècnia del comerç alimentari
- Dinamització del punt de venda en comerços alimentaris
- Atenció comercial en negocis alimentaris
- Seguretat i qualitat alimentaria en el comerç
- Preparació i condicionament de productes frescos i transformats
- Logística de productes alimentaris
- Comerç electrònic en negocis alimentaris
- Ofimàtica aplicada al comerç alimentari
- Gestió d’un comerç alimentari
- Anglès
- Formació i orientació laboral.
- Síntesi
- Formació en centres de treball.
Durada
Dos cursos
Tens més dubtes?
Si vols més informació, consulta el web del Departament d’Educació o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte.