Alumnat 1r de dietètica. Menú de nadalFOR DE CARXOFA I GAMBESESCUDELLA A LA NOVA TRADICIÓELS NOUS CANALONSCALAMARS FARCITSTORRÓ AMB PASTÍS DE FORMATGETRONC DE NADALPÒSTER DE LES RECEPTESAlumnat 2n Processos i Qualitat a la Indústria AlimentàriaL’ alumnat de 2n del cicle superior de Processos i qualitat a la indústria alimentària han aplicat les anàlisis microbiològiques que indica el RD 140/2003 sobre el control de l’aigua potable.S’han mostrejat diferents aixetes de l’institut i de pous propers a Barcelona i s’ha fet la mesura de MAT (mesòfils aerobis totals), Clostridium, enterococs i coliforms esperant complir el límits marcats per la normativa.Aquesta és una anàlisi habitual a la indústria alimentària per a garantitzar que l’aigua utilitzada en els processos de producció és apta pel consum.L’alumnat ha utilitzat posters científics per plasmar els resultats de les analitiques realitzades als laboratoris de l’institut.
Pòster Pràctiques control microbiològic d’aigües 1 |