Cicle Formatiu Grau Superior Dietètica

Diverses imatges: Bodegó amb ingredients vegetals i microscopiA les instal·lacions del nostre Institut:

  • Dissenyaràs dietes terapèutiques en l’àmbit sanitari.
  • Desenvoluparàs programes de promoció de la salut i educació sanitària alimentària.
  • Supervisaràs la qualitat higienicodietètica dels aliments.
  • Elaboraràs menús adaptats a col·lectius concrets de població.
  • Supervisaràs els processos d’elaboració i conservació d’aliments en cuines i empreses de comercialització de productes alimentaris.

Preinscripció i matrícula


Sortides professionals

Com a tècnic Superior en Dietètica podràs treballar com a tècnic en dietètica i nutrició, responsable d’alimentació en empreses de càtering, tècnic en higiene dels aliments, consultor en alimentació o educador sanitari.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic o tècnica superior, que permet l’accés a estudis universitaris.

Què estudiaràs, contingut

  • Organització i Gestió de l’Àrea de Treball Assignada en la Unitat/Gabinet de Dietètica
  • Alimentació Equilibrada
  • Dietoteràpia
  • Control Alimentari
  • Microbiologia i Higiene Alimentària
  • Educació Sanitària i Promoció de la Salut
  • Fisiopatologia Aplicada a la Dietètica
  • Relacions en l’Equip de Treball
  • Formació i Orientació Laboral
  • Formació en Centres de Treball
  • Síntesi

Decret 50/1998, de 3 de març, pel qual s’estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior de dietètica. (DOGC núm. 2622, de 20.04.1998).

Durada

Dos cursos

Tens més dubtes?

Si vols més informació, consulta el web del Departament d’Educació o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte.