Programa de formació i inserció laboral Auxiliar en establiments del sector carni

Collage amb diverses peces de carnA les instal·lacions del nostre Institut:

  • Prepararàs i condicionaràs peces càrnies.
  • Elaboraràs productes carnis frescos artesanals
  • Realitzaràs la venda dels productes elaborats.

Preinscripció i matrícula


Sortides professionals

Com a Auxiliar en establiments del sector carni podràs treballar en empreses dels sector, tant indústries com petis obradors o botigues especialitzades fent tasques de preparació, elaboració i comercialització de productes carnis.

Sortides acadèmiques

Amb aquests estudis s’obté el títol d’Auxiliar que permet l’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà

Què estudiaràs, contingut

  • Operacions Auxiliars en la Indústria Alimentària
  • Elaboració de Productes Alimentaris
  • Operacions Auxiliars d’Emmagatzematge
  • Operacions de Condicionament, Elaboració i venda al detall de Carn i Productes Carnis Artesans
  • Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
  • Estratègies i Eines de Comunicació
  • Entorn Social i Territorial
  • Estratègies i Eines Matemàtiques
  • Incorporació al mon professional
  • Projecte Integrat
  • Formació Pràctica en Empreses

Durada

Un curs

Tens més dubtes?

Si vols més informació, consulta el web del Departament d’Educació o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte.