Colònies 2016

Hem gaudit de dos dies de colònies a Can Grau, en un entorn natural únic, al cor del Parc natural del Garraf.
Hem compartit estones de menjar, jugar i dormir i altres experiències més lúdiques.
Han estat dos dies intensos de joc i convivència amb els nostres companys/es, monitors/es i mestres.

Colònies P5 Colònies 2n
Colònies 4t Colònies 6è

Hem fet diferents tallers: el de les ” bossetes d’olor” amb romaní i farigola (P5); el de “pasta de dents natural” amb argila,sal, infusió de farigola (2n i 4t); el de l’elaboració “d’una ocellera” (6è).
També, jocs molt divertits: el del margalló, una mena d’oca o gimcana ambiental, el del mocador i el del porc senglar entre altres.
A la nit, els més petits van sortir a buscar els barrets del follet entremaliat, els mitjans van simular ser policies i contrabandistes en el joc del macarró i els més grans van jugar al joc de les banderes.Tothom amb llanterna, és clar.
Vam poder descobrir el medi natural de l’entorn de la casa, els arbres i arbustos més característics (com el margalló), la seva fauna, alguns dels seus ocells, la bassa i la cova. Vam poder tocar uns instruments molt interessants que simulaven el cant específic d’alguns ocells …
Per acabar una anècdota: a Can Grau s’hi passegen dues guineus molt grans i boniques! S’acosten a la casa i no s’espanten ! El secret, no us el podem dir !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>