TANQUEM UN TRIMESTRE

Hola a tots/es!

Revisant les fotografies que tenim, m’he adonat que hem fet un munt d’activitats i hem compartit molts moments macos aquest trimestre. Us deixo un RECULL D’IMATGES que espero que el gaudiu i que en guardeu un bonic record.  Només heu de clicar el títol per entrar a la galeria d’imatges. Som-hi:

ARBRE DE NADAL DE L’ESCOLA: Totes les classes vam col·laborar en la confecció del nostre arbre de nadal pauvilenc.   Havíem d’escollir una paraula que fos significativa per la nostra escola i una sanefa.  Tot seguit, escriure la paraula i la sanefa en dos llistons de fusta. Si voleu saber què vam fer a la nostra classe dels officis, cliqueu aquest títol!!

https://photos.app.goo.gl/mMubFVLBSNbaytQcA 

 

ARBRE DELS DESITJOS: Durant un dels últims dies de classe vam crear el nostre arbre de desitjos.  Vam estampar les nostres mans amb pintura blanca sobre fons negre.  A la vegada, vam anar pensant un desig i el vam escriure en papers de colors.  Per fer la forma, vam agafar tapes de pintura circulars i vam traçar una circumferència.   Oficis, hi vau posar moltes ganes.  Jo desitjo que s’acompleixin els vostres! VOLEU VEURE EL RESULTAT?

https://photos.app.goo.gl/bHARu346mAhrdwg6A

TAPA DE L’ÀLBUM: Per emportar-nos l’àlbum a casa amb totes les tasques que hem anat fent durant el trimestre, havíem de crear una tapa.  Aquesta vegada amb bombetes lluents de colors. La Luisana ens va acompanyar en el procés, MOLTES GRÀCIES LUISANA!!  Van quedar molt boniques, MIREU, MIREU!

https://photos.app.goo.gl/LBxKf36GNzH6pea19

 

 

 

RACONS D’ANGLÈS – CHRISTMAS: Durant l’última sessió d’anglès, vam fer racons per conèixer i/o aprofundir en el vocabulari del Nadal.  La Maria, mestra de castellà, va estar amb nosaltres.  Vam fer quatre racons, i cada taula durant un temps va estar gaudint d’aquell racó. Quan passava una estona, canviavem.  Van funcionar molt bé! GRÀCIES MARIA!!! 

https://photos.app.goo.gl/zo2YhaNeAxVj8BzV9

 

 

 

ÚLTIM DIA DEL PRIMER TRIMESTRE: L’últim dia d’aquest trimestre va ser un no parar!!!  Estàvem molt emocionats!!!  Vam fer un AMIC INVISIBLE.  Es tractava d’una postal que havíem de crear estampant un arbre de Nadal i ditades de colors, a un company/a que ens havia tocar per sorteig.  A la mateixa postal havíem de pensar una frase
bonica per ella/a.

També vam anar a CAGAR EL TIÓ.  Ens va portar tres LLIBRES i PA AMB XOCOLATA.  Quina il·lusió i quins tiberi!!

https://photos.app.goo.gl/sJ8UfcBmVoabgQbL8

COMPARTIM: Per últim, us deixem un recull d’imatges amb tot el que hem compartir durant aquestes últimes setmanes. MOLTES GRÀCIES NENS/ES de la classe dels officis per la vostra participació i ganes!

https://photos.app.goo.gl/ubmFZ3sjsq4ccZP28

 

 

Una abraçada enorme per a tothom!

BON NADAL i els MILLORS DESITJOS per quests dies i per aquest nou any que aviat vindrà!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>