Escola. GRUPS DE DISCUSSIÓ

Des del Laboratori de Transformació Educativa, ens han demanat, com a centre educatiu que formem part de la iniciativa, participar en una eina metodològica, que té com a objectiu analitzar i fer propostes al voltant de les necessitats educatives de l’alumnat. Aquesta tasca consisteix en uns grups de discussió formats per 10-12 persones, on les famílies, els alumnes i els docents, en reunions diferents, poden, en un ambient permissiu i distès, exposar les seves idees envers els temes que els plantegen. La finalitat d’aquests grups adreçats als tres agents que configuren la comunitat educativa (alumnat, familiars d’alumnes i docents) és la de recollir, a partir de les aportacions i reflexions personals, la percepció que les persones d’aquests grups tenen sobre el seu centre. El contrast entre les diferents percepcions ens ajudarà a integrar totes les mirades per prendre consciència de la realitat de l’escola i permetre ajustar les accions de canvi d’acord amb el projecte educatiu del centre. 

El passat 5 de maig va tenir lloc el Grup de Discussió de famílies i docents, i avui dia 10 de maig s’ha celebrat el Grup de Discussió d’alumnes, format per infants de 5è i 6è.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>