5è. PROJECTE CANTÀNIA

Cantània és una activitat participativa impulsada per l’Auditori de Barcelona des de fa 30 anys, en la que s’inscriuen escolars de cicle mitjà i superior de primària de Catalunya. Cada any s’estrena una obra encarregada especialment per a aquesta activitat. Els encàrrecs, fins a dia d’avui, s’han fet a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi.

Des de l’any 2001 l’Associació Cultural de Granollers i el Teatre Auditori de  Granollers organitzen el projecte musical al Vallès Oriental, i des del passat curs 2017-2018 l’Escola Montbui va decidir formar-ne part amb la participació dels alumnes de 5è. La cloenda del projecte enguany tindrà lloc el dia 1 de juny de 2019 a les 11’30h al Teatre Auditori de Granollers, on els petits grans artistes seran els protagonistes d’un espectacle que esdevindrà inoblidable per a ells i per a les seves famílies.

Tot seguit enllacem els vídeos de les cançons de la Cantata “A de Brossa” en les que intervindran com a “Cor 2” per tal que puguin anar practicant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>