Psicomotricitat

En aquest espai oferim materials i activitats destinades a anar ampliant el bagatge motriu dels alumnes i millorar la consciència del propi cos. 
La sessió es basa fonamentalment en el joc motriu lliure com a motor de l’activitat. Estructurem el temps en tres parts diferenciades:
  • Ritual d’entrada: els infants es posen els mitjons i guarden les seves sabates a l’armari de l’entrada de la sala de psicomotricitat. Un cop a dins fem una petita activitat grupal de coneixement del propi cos i de moviment de les diferents parts i finalment “tirem la muralla”, el que representa l’inici de l’activitat motriu lliure.
  • Espai de joc motriu lliure: es tracta d’anar fomentant la interacció entre nens/es i amb el material que es presenta a través del joc motriu lliure. En aquesta part es fomenta la possibilitat de fer desplaçaments, salts, girs, equilibris, balancejos, …
  • Relaxació: en aquesta part es tracta de fomentar la distensió corporal a través de diferents activitats de relaxació (massatges, respiració, …).

 

Us deixem una petita mostra…!!