SORTIDA AL CAMADOCA

Hola famílies! La sortida al Camadoca ha anat molt i molt bé. Hem passat un dia fantàstic i hem après moltes coses que ens ha explicat la Núria, l’encarregada  de l’espai.
El Camadoca és un centre de conservació de fauna salvatge i educació ambiental.
Hem après la diferència entre animal domèstic i animal salvatge, ens han explicat la importància de tenir un animal a casa i la responsabilitat que això comporta, ja que l’hem de cuidar  i mai l’hem d’abandonar.
Nosaltres hem portat les tortugues que hem tingut al llarg del curs a l’escola i ara viuen en un espai molt més ampli i envoltades d’altres tortugues com elles.
També hem tingut la oportunitat d’alliberar dues tortugues autòctones de riu i ens ha fet molta il·lusió poder-ho fer. Ha estat una experiència molt bonica la de tornar  animals salvatges al seu hàbitat.
 Hem pogut veure i tocar d’altres animals  com ara un eriçó, una serp d’aigua, tortugues autòctones, crancs de riu …
I després de totes aquestes activitats hem dinat i jugat una estona. Fins que hem pujat a l’autobús i …. a dormir! Que tots estàvem molt cansats!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>