ESTEM TREBALLANT EL NOSTRE NOM

Abans de les vacances de Nadal i passant la informació al mapa conceptual vam descobrir les lletres i els números i ja vam estar treballant en les seves diferències i per a què servien. Hem estat parlant a la rotllana i em arribat a la conclusió que les LLETRES son per escriure i llegir i els NÚMEROS per comptar.

Hem reprès aquesta investigació amb el TREBALL DEL NOSTRE NOM: quina és la nostra primera lletra del nom, quantes síl·labes té, és llarg o curt, quantes lletres té el nostre nom, tots els noms tenen les mateixes lletres?, hi ha nens que el seu nom comença per la mateixa lletra?,…. Ens em fet un munt de preguntes que al llarg de la setmana i anant treballant els noms, ens les estem contestant.

Ens està a agradant molt descobrir el món de les lletres, estem molt motivats per saber confegir i escriure el nostre nom!!!

Us deixem un tastet de les activitats que hem fet aquesta setmana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>