d’excursió a la biblioteca

Ahir els alumnes de P5, la classe dels dinosaures, vam anar d’excursió a la biblioteca de l’Ateneu Les Bases. Va ser molt interessant i divertit. Hi varem anar caminant i abans d’entrar vam menjar galetes amb xocolata. Després la Mery i la Marta ens van ensenyar la màquina de l’Autoprèstec on podem agafar i retornar els llibres de prèstec. Ahhh, i també hi ha una maleta viatgera on traslladen els llibres des de la biblioteca del Casino i a la biblioteca de l’Ateneu de Les Bases.

Després… tot i que la biblioteca és molt gran, nosaltres vam anar directament a la zona infantil.

Ens van ensenyar que els gomets que hi ha als llibres ens diuen si és per més grans o més petits, els llibres que utilitzem els retornem al carretó, hi ha els llibres dividits en lletra lligada i lletra de pal. Ah, i ens van explicar un conte molt divertit. Després vam tenir temps per mirar contes. I al marxar, vam veure la bústia on podem retornar els llibres quan la biblioteca està tancada.

Ara només cal fer-nos el carnet i poder-hi anar amb les famílies. Ens va encantar la biblioteca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>