P3: Projecte dels cargols

En tornar de vacances de Nadal, vam veure que el terrari estava molt brut: hi havia menjar podrit i els cargols havien fet molta caca. Vam decidir de netejar-lo.

També vam aprofitar per comptar els cargols que teníem: 19 cargols!!!

 

Un altre dia ens vam adonar que hi havia cargols que quan els donaves cops amb el dit sonava buit i altres que sonava ple. Què havia passat? Alguns van dir que potser havien deixat la closca al terrari i se n’havien anat a passejar i ja tornarien. Però l’Amaya va dir: S’han assecat per dins. Entre tots vam arribar a la conclusió que s’havien mort.

 

Com que ja no teníem el terrari a la classe, vam anar acabant el projecte estudiant com era la closca del cargol. Alguns deien que era rodona, però la Lena va dir: Espiral!!! Vam dibuixar una espiral a la pissarra i després vam fer closques de cargols al pati en forma d’espiral i també en vam fer una fitxa.

Finalment estàvem motivats com s’escriu el nom de CARGOL. Vam fer un joc amb les lletres, vam aprendre molt i ens ho vam passar molt bé.

              

 

Aquí s’acaba el projecte del CARGOL perquè ara ja tenen unes altres motivacions per altres temes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>