SETMANA DE LA SALUT A P4-P5A

La setmana passada a l’escola es va celebrar la Setmana de la Salut i del Suport Vital Bàsic. Per treballar-ho es van fer diverses activitats; des de cinquè ens van preparar un gimcana d’hàbits saludables que vam fer dimecres i dijous a la tarda i que s’explicarà en un altre article. A banda d’això, divendres a la tarda dins l’aula es va fer una proposta específica per conscienciar-nos de les emergències i com actuar en cas de trobar-nos-hi.

El primer què vam fer va ser parlar de en quines situacions podíem trucar al 112 i a quins serveis avisava aquest nombre. Podeu comprovar a la fotografia següent que ja sabem un munt de coses sobre aquest nombre!!

Després per tal de recordar aquest número vam ballar la cançó del 112 (1 boca, 1 nas i 2 ulls).

Finalment perquè ens acabés de quedar clar en quines situacions calia trucar a aquest nombre vam fer d’actors i actrius i vam reproduir diverses situacions d’incidents: algú que es feia mal a la muntanya, un incendi i un robatori.

Clicant a la següent imatge podreu veure un recull de les fotografies de l’activitat de divendres:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>