Ronda 4: joc simbòlic i racons matemàtics

Hola famílies hem acabat una altra ronda de racons matemàtics. Us explico els jocs d’aquesta setmana:

  • Quadre de doble entrada: és una manera fantàstica de treballar la lògica. Desenvolupa en els nens i les nenes una habilitat de discriminació visual i a combinar elements dels diferents factors. Aquí teniu una mostra del que és un quadre de doble entrada: 
  • Els multicubs: amb el material dels muticubs els infants han de fer agrupacions de 10 a partir d’unes targetes, amb la qual alguna targeta només hi ha 4 multicubs hi han de comptar quants en falten per arribar a 10 i afegir-los.
  • “Halli Galli”: és un joc de percepció visual, de rapidesa i reacció. Els jugadors i les jugadores han d’estar atents i tocar el timbre només quan hi hagi dos cartes idènticament iguals. Ha estat un joc molt motivador i engrescat per tots ells/es.
  • Comptem!: tenen al seu abast una capsa amb taps i unes targetes amb uns números i han de col·locar tants taps com número indiqui.

Us deixo un recull de fotografies: https://photos.app.goo.gl/pwQ8a97tVM3DQGiY9

I mentre uns nens i nenes feien racons matemàtics els altres infants van gaudir del joc simbòlic. Podreu veure les imatges clicant aquí: https://photos.app.goo.gl/vCBwJDxFFbySFpLCA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>