RONDA 4 : JOC SIMBÒLIC I RACONS MATEMÀTICS

Hola famílies,

Hem acabat una altra ronda de racons matemàics.Us explico els jocs d’aquesta setmana.

Busquem el número 4?: Els nens i les nenes disposen d’uns panells amb números barrejats del 1 al 6 i una graella.  Un jugador/a tira al dau i si surt, per exemple, el número 4 han de buscar tots els números 4 del panell i annotar-lo a la graella. Amb aquesta proposta els nens i les nenes estan identificant els números del 1 al 6 i practicant la seva escriptura.

– El joc de “Rabbit Rally”: Es tracta que entre tots/es els jugadors/es han d’aconseguir que els conills arribin com abans millor a les pastanagues situades a l’altra costat. Cada nen/a tira un dau i el color que surt indica el pont que ha d’utilitzar . En aquest moment el jugador en qüestió ha de fer una estimació de la llargada del pont i d’on col·locarà la pedra perquè quan hi posi el pont no caigui i pugui passar el conill. Així doncs, si posem la pedra massa allunyada, el pont caurà i el conill no podrà passar. És un joc molt divertit i entretingut tot treballant l’estimació.

– Els panells de “logico”: Són propostes variades que treballen la lògica a partir d’uns panells i de col·locar d’una certa manera uns colors. A  més a més, és una proposta autocorrectiva, quan acaben els nens i les nenes giren el full i poden comprovar si ho han fet bé.

Us deixo un recull de fotografies::https://photos.app.goo.gl/SicYEi7ag4vpJBAe9

Aquesta quarta ronda els nens i les nenes han pogut gaudir dels espais del joc simbòlic i aquí us deixo un recull d’imatges:

https://photos.app.goo.gl/8cSGp9eD4Gzv7SeB8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>