RACONS MATEMÀTICS I JOC SIMBÒLIC

Ja hem acabat la segona ronda de joc simbòlic i racons matemàtics.

A continuació us deixem les fotografies dels infants a l’estona de joc simbòlic:

 

Els racons matemàtics proposats aquesta vegada han estat:

  1. Seriacions amb pinces: En aquesta proposta els infants agafen una targeta on hi ha un patró amb pinces de diversos colors dibuixades. Cal agafar les pinces corresponents d’una capsa on n’hi ha moltes de tots els colors, seguint la seriació proposada.
  2. L’Elmer: Es tracta d’una proposta formada per cartes del famós elefant Elmer. El primer que cal fer és classificar tots els elefants que tenen el mateix estampat. A partir d’aquí cal ordenar de petit a gran els elefants de cada família, treballant així nocions de mesura. Cada carta també té una recte de 1 al 6 per indiciar quina és la mida de l’elefant. D’aquesta manera, a més d’ordenar per mides els infants també es poden fixar en l’ordre dels nombres.
  3. El cuc de boles: Aquest racó consisteix en enfilar boles en un fil seguint el patró de colors proposat. D’una banda, es treballa la psicomotricitat fina a l’hora d’enfilar les boles i d’altra banda la capacitat de seguir un patró fixant-nos en el color de les boles i el seu ordre, repetint-lo fins a tenir tot el fil ple.
  4. Blocs lògics: És una proposta per treballar la lògica i les propietats dels objectes. Hi ha targetes que indiquen unes certes propietats: la forma, el color, la mida i el gruix i a partir d’aquí els infants han de buscar la figura que compleix tots els requisits.

Aquí us deixem les fotografies d’aquesta ronda. Recordeu clicar sobre aquesta foto per veure-les totes!:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>