Quins racons matemàtics?

Hola famílies,

aquesta setmana els nens i les nenes a les sessions dels racons matemàtics han estat interactuant amb aquests 4 materials:

  • Les cartes de l’Elmer: amb aquest joc havien de classificar cada grup de cartes i ordenar-les segons la mida dels elefants, de més petit a més gran o de més gran a més petit. Ho podien fer fixant-se amb la mida o ordenar-les pels números.
  • Els pals de fusta de colors: Treballaven l’orientació espacial i la atenció: col·locant cada pal allà on tocava seguint el model.
  • Els blocs lògics: Han treballat la lògica-matemàtica a través de la classificació a partir dels cartells d’atributs segons la mida, el gruix, la forma i el color.
  • Seriacions: A partir de cartells amb dibuixos de pomes o amb pinces.
    El següent enllaç trobareu les imatges d’aquestes dues sessions: https://photos.app.goo.gl/1az7AvGVws5F83ScA

Mentre un grup feia els racons matemàtics els altres nens i nenes estaven a l’espai del joc simbòlic. Aquesta sessió van tenir la oportunitat de poder representar algun conte o una història inventada amb titelles amb el teatrí i aquestes són les imatges: https://photos.app.goo.gl/5CMP8bDn9Tbcb5DWA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>