LA NORAH ÉS LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Hola famílies,

Aquesta setmana la protagonista és la Norah. Ahir al matí ens va portar la caixa del Llop plena de coses : roba de quan era un nadó, fotografies de quan va néixer i de les activitats que va fer amb el llop i també un parell de contes, ens els quals s’explicava de forma amena la biografia de  Frida Kahlo, que era originaria de Mèxic igual que la Norah.

Dimecres han vingut els seus pares i primer ens han explicat un conte relacionat amb les pors que experimentem nosaltres algun moment de la vida, com per exemple la por a la foscor. Hem parlat de quines pors tenim cada un de nosaltres: por a les aranyes, als desconeguts, a perdre’ns,… per ajudar a entendre millor la història del protagonista de “Tot el que sé de la por”.

Quan hem acabat amb el conte, la Norah i els seus pares ens han explicat amb un mapa on era Mèxic i ens han deixat veure aliments típics del seu país. Finalment, hem acabat jugant tots junts.

Ha sigut molt interessant.

Gràcies família,

La classe de les Estrelles.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>