La Castanyada

Hola famílies,

divendres dia 30 d’octubre vam celebrar la Castanyada a l’escola. Quan vam arribar a l’aula vam trobar una carta de la Castanyera dient que s’havia despertat molt despistada i no sabia quina roba s’havia de posar i ens va demanar la nostra ajuda. Ens va proposar un joc: fer una gimcana: fer 5 grups, cada grup era d’un color i tenia una suma a resoldre. El resultat de la suma era la quantitat de castanyes que havien de trobar d’aquell color. Cada castanya tenia una lletra i un cop trobades totes havien de construir la paraula. Així doncs, vam sortir al pati buscant aquestes castanyes un cop trobades, vam tornar entrar a l’aula per construir cada grup la seva paraula. Les paraules que vam construir eren les peces de roba de la castanyera o un complement. Seguidament, vam tornar a sortir al pati amb la nostra paperina per veure el Joan com torrava les castanyes tot carregant les nostres paperines. Finalment, vam tenir la sorpresa de la Castanyera a l’aula ens va explicar un conte amb una història molt bonica i ens va portar un cistell carregat de castanyes, però nooo quan ens va ensenyar la cistella, eren CARGOLS i no castanyes. Aiii quina Castanyera més despistada!

Va ser un matí molt entretingut i ple de sorpreses! Si cliqueu la imatge podreu veure un recull de fotografies d’aquell dia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>