FEM SORRA LUNAR!

Hola famílies,

Com bé sabeu estem investigant força coses de la lluna per finalment tancar el nostre projecte. En altres sessions vam veure que la lluna passava per diferents fases, i que això depenia de com li toqués el Sol la veiem d’una manera o d`’una altra, ho vam provar amb una llanterna i una mandarina!! (perquè la lluna no té llum pròpia!). Però anant mirant coses sobre la lluna vam veure una fotografia d’una astronauta trepitjant-la i ens vam adonar que s’assemblava molt a la sorra del nostre pati!

Així que veient que no podem anar a la lluna volíem fer alguna cosa per aproximar-no-hi el màxim possible: La Sorra Lunar (una mescla que s’assembla a la de la Lluna). La sessió d’ahir vam mirar que necessitàvem i en vam fer una llista i avui ens hem disposat a fer-la amb moltes ganes. El que necessitem és el següent:

  1. Got (per omplir de farina)
  2. Cullera (per omplir el got)
  3. 2 recipients
  4. Oli
  5. Farina

Consisteix a omplir un recipient amb 8 gots de farina (cada got hi ha d’haver 4 cullerades de farina). Quan ho tenim fem un cràter al mig i aleshores l’omplim amb oli. A continuació, ho remenem tot amb ganes i aquí es quan surt el nostre resultat: La Sorra Lunar!

Us animem que ho feu a casa.

Ha sigut molt divertit.

La classe de les Estrelles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>