Els racons matemàtics d’aquestes setmanes!

Hola famílies!

Les matemàtiques… MANIPULATIVES!

Tot seguit us els expliquem i us adjuntem unes imatges per tal que pugueu seguir-nos en els nostres aprenentatges. Ens divertim i aprenem junts! 

  • Trucky + Camelot: permet als infants familiaritzar-se amb l’ordenació espacial. Han de representar amb el camió o el castell i les peces la mateixa imatge que tenen de mostra.
  • Seqüències: en aquest cas es treballa l’ordenació d’una situació plantejada que està dividida en diverses escenes. Es treballen també els nombres ordinals a més del raonament del perquè de la seqüència.
  • Atelier Àbac: els infants treballen la discriminació segons la forma i el color. Aquest joc també treballa la quantitat i l’ordenació. Ajuda a treballar la lògica i el pensament matemàtic afavorint la concentració dels infants.
  • Multicubs: ofereixen una gran quantitat de possibilitats. En aquesta ocasió els hem utilitzat per treballar el comptatge i la noció de quantitat.

Us deixem un recull de fotos d’aquests dies. Cliqueu a la imatge per veure l’àlbum sencer!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>