De visita al Cosmocaixa!

Hola famílies!

Ahir vam fer la primera sortida del curs per visitar el Cosmocaixa. Ja des de l’autobús de camí cap a Barcelona vam començar a gaudir del dia mentre passàvem pels túnels ben emocionats.

Un cop allà, vam poder fer l’activitat Clik, on els nens i nenes de la classe han anat manipulant amb diversos materials i elements tot acostant-se al món científic d’una forma ben divertida; JUGANT! 

Abans de dinar hem voltat pel “Bosc Inundat” i hem pogut conèixer una mica com és la Selva Amazònica. Ha estat una experiència molt motivadora pels infants de P4, que no deixaven de mirar bocabadats els enormes peixos que hi havia.

Finalment, després d’omplir la panxolina, hem compartit una estona de joc abans de tornar cap a casa amb la motxilla carregada de noves experiències.

La sortida ha anat molt bé! Segur que els nens i nenes estaran encantats de poder-hi tornar i seguir visitant racons del Cosmocaixa!

Si cliqueu a la imatge podreu veure l’àlbum de fotos.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>