Comencem els racons matemàtics!

Hola famílies!

Aquesta setmana hem acabat la primera ronda de racons matemàtics que, com sabeu, cada dilluns duem a terme en petits grups.

Durant aquestes dos setmanes hem gaudit de quatre propostes diferents, unes de caire més autònom i unes altres més dirigides on les mestres hem acompanyat el joc i el saber matemàtic en el qual els infants s’estan iniciant per anar-lo adquirint mica en mica. Tot seguit us els expliquem i us adjuntem unes imatges per tal que pugueu seguir-nos en els nostres aprenentatges. Ens ho hem passat molt bé jugant amb les matemàtiques!

  • El joc de les canyetes: convida als infants a comptar i a adquirir la noció de quantitat. També ofereix la possibilitat de fer aquesta relació agrupant les canyetes per colors.
  • Els taps i les imatges: permet treballar la quantitat identificant el nombre d’elements de la imatge i del seu tap corresponent. Alhora es fa un treball de motricitat fina.
  • Els taps i els números: els infants relacionen el nombre amb la quantitat corresponent col·locant els taps a les targetes. Ells mateixos s’adonen si identifiquen el número correctament un cop han col·locat els taps.
  • Monster Torte: els infants han d’identificar la quantitat de boletes necessàries per fer el seu pastís. A més, es treballen qualitats com el color i s’afegeix un treball curós de motricitat fina.

Endavant, cliqueu a la imatge següent i podreu veure l’àlbum sencer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>