Comencem el nostre projecte! Els peixos!

Hola famílies!

Ja fa uns dies que vam començar a treballar sobre els peixos, protagonistes del nostre projecte.

Arrel d’una conversa sobre el Cosmocaixa, van començar a aparèixer inquietuds entorn aquests animals. Algunes de les preguntes que van sorgir tenien a veure amb l’alimentació, la respiració, els peixos per dins, el fet de dormir o no… Mica en mica procurarem donar resposta a totes aquestes qüestions. Us convidem a col·laborar amb nosaltres aportant tota aquella informació que us sembli interessant. Us anirem informant dels nostres progressos i així podrem caminar plegats en aquest projecte.

Fins ara, hem estat investigant sobre l’alimentació. En un principi es va comentar que els peixos grans mengen animals però els petits no. Sembla que estem desmuntant aquesta idea amb el treball que anem fent a l’aula. Hem investigat alguns peixos que coneixem, els hem mesurat i, segons el nostre criteri, hem classificat en grans i petits. Després hem mirat que mengen aquests peixos… És cert que només els grans mengen altres peixos? I els petits?

Aviat posarem nom a aquestes tipus d’alimentació… Seguiu-nos!

Si cliqueu a la imatge podreu veure l’àlbum sencer. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>