Comencem a treballar amb les menjadores del pati!

Hola famílies!

Abans de marxar de vacances de Nadal els nens i nenes de P5 i 1r van ensenyar-nos les menjadores que havien creat per fer venir els ocells al pati de l’escola. Les heu vist? Són unes menjadores molt creatives i artístiques!

La setmana passada vam iniciar la conversa sobre la possible alimentació dels ocells. Vam debatre una estona i després vam sortir al pati a veure les menjadores i acabar-nos de decidir. Vam estar observant la forma de cadascuna per veure quin aliment aniria millor de col·locar. Abans de fer la llista, però, vam trobar-nos amb un petit problema. No sabíem exactament quina era cadascuna així que a una companya se li va acudir numerar-les i així ho vam fer.

Tot seguit vam retallar tots els aliments que vam dir: pastanagues tallades, bròquil, pinso, trossets de poma, aigua, galetes, pa mullat amb aigua… Ara els hem d’endreçar a les menjadores corresponents i tot seguit haurem de buscar els aliments que necessitem. Com ho farem? Ja us informarem sobre el que anem decidint!

Us deixem algunes imatges perquè pugueu veure les menjadores i part de la nostra posada en comú. Mireu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>