CARLOTA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA!

Hola famílies!

Avui la Carlota ha arribat molt ben acompanyada al matí i és que amb ella arribava també l’Aranya Teranyina! Juntes, com ens ha explicat molt bé la Carlota, han passat uns dies molt entretinguts!

Hem vist unes fotos d’uns aiguamolls i un paisatge molt bonic on la Carlota ha passejat amb l’Aranya i amb un altre animal molt especial per a ella…la Kuka, una gosseta.

Ei, sabeu què? La Carlota fa ballet i avui ens ha ensenyat algun dels moviments que està aprenent… sortirem ballarins i ballarines! Sembla que ballar fa venir gana i la Carlota ens ha mostrat unes fotos d’un pastís que va fer. Un pastís de molta xocolata per compartir amb la nostra aranya, que a més de “hacendosa” és molt golafre!

Per últim ens ha explicat el conte i tots els nens i nenes de la classe l’hem escoltat amb atenció… els contes ens atrauen sempre, però si l’explica una companya encara més!

Gràcies Carlota! Ens ha agradat conèixer una mica més de tu!


Cliqueu a la imatge per veure l’àlbum!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>