BIBLIOTECA ATENEU LES BASES

Avui és un dia molt IMPORTANT!! Hem fet la primera sortida a peu. De bon matí i havent esmorzat, hem anat cap a la biblioteca.

El camí ha estat força llarg però hem arribat allà molt bé i amb moltes ganes de conèixer la biblioteca. Allà ens han explicat que cal fer silenci i que hi ha un espai on els infants podem anar-hi a llegir i fins hi tot ens poden deixar endur llibres, revistes i dvd’s a casa si tenim el carnet.

Tot seguit ens han explicat alguns contes dels que tenen allà. Els que més ens han agradat son “El gran llibre dels animals gegants” on ens presenten els animals més grans del món i que va acompanyat d’un altre llibre MOLT més petit amb els animals més petits del món. I “els calçotets de l’ós blanc”, un conte molt divertit que parla d’un ós que ha perdut els calçotets i va trobant diferents calçotets fins a trobar els seus.

Després ens han deixat llegir i remenar contes.

Ha estat un matí genial envoltats de contes fantàstics.

Moltes gràcies a les mames que ens heu pogut acompanyar!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>