AURA, LA PROTAGONISTA DE LA SETMANA!

Hola famílies!

Ahir, per fi, va arribar el dia de la setmana més esperat per l’Aura… Era la protagonista i ens explicaria què havia fet amb l’Aranya Teranyina!

Resulta que aquests dies l’aranya ha viscut un esdeveniment molt especial amb l’Aura i la seva família… El de cap de setmana, de visita a casa d’uns amics, van descobrir el Tió! Us imagineu l’emoció de l’Aura mentre ho compartia amb nosaltres? De cop tots ens hem posat molt nerviosos i nervioses… que el Nadal ja arriba!

La nostra companya ens ha ensenyat una foto d’unes crispetes que feien molt bona pinta. Van fer dia de cinema a casa aprofitant un dia plujós… Apa que no s’ho passa bé aquesta aranya amb tantes coses divertides!

Abans d’acabar l’exposició, l’Aura ha demanat una cadira per seure perquè volia explicar-nos el conte de “La araña hacendosa”. Ho ha fet tan bé tan bé que l’hem gaudit com si fos la primera vegada que ens l’expliquen… Y la araña no le contestó…

Gràcies per compartir aquests moments amb nosaltres Aura! Ens ha agradat escoltar-te i veure’t tan contenta després de gaudir d’aquesta aranya tan especial per nosaltres.

Cliqueu a la imatge per veure l’àlbum sencer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>