VOLEM SABER SI ELS ERIÇONS TENEN OSSOS!

Aquest matí hem estat parlant dels eriçons per poder continuar investigant sobre les preguntes.

Ara volem saber SI ELS ERIÇONS TENEN OSSOS.

Primer de tot hem demanat si sabem perquè serveixen els ossos. El Martí ha dit que si no tinguéssim ossos no ens aguantaríem drets, cauríem.

No ens hem posat d’acord en la pregunta, alguns nens i nenes deien que SI que en tenien i d’altres que NO.

Com ho podem saber si té ossos?. Si el fem una radiografia ho sabrem, l’hem de portar a l’hospital per fer-li una radiografia. No, com que és un animal hem de portar-lo al VETERINARI.

Però coneixem un veterinari? El Pasqual diu que ell passa cada dia per la porta d’un veterinari però que no el coneix i que no li vol demanar. El Ton també passa per la porta d’un veterinari i ell sí que vol entrar a demanar-li.

La Lluïsa recorda que la mare de la Mar dels Dinosaures és veterinària i li anem a demanar. Diu que sí i li diem si li pot demanar que ens vingui a explicar com ho podem fer per saber si tenen ossos i si li podem fer una radiografia.

Posem entre tots  i totes a la pissarra si CONEIXEU ALGUN VETERINARI QUE ENS PUGUI AJUDAR A SOL VENTAR ELS DUBTES QUE ENS HAN SORGIT.

També hem aprofitat per escriure entre tots i totes que que els ERIÇONS FAN PIPI I CACA.

La setmana vinent traspassarem aquesta conclusió al MAPA CONCEPTUAL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>