BONES VACANCES

Ara si que s’ha acabat el curs. Un curs diferent, en el qual ens hem hagut d’adaptar a situacions inesperades, a les quals hem intentat fer front de la millor manera possible.

Aquest curs, m’he sentit molt ben acollida tant a nivell d’escola, de nens i nenes com també de mares i pares, per això us voldria donar a tots les gràcies!!

Amb tots vosaltres xiquets i xiquetes us vull dir que ha estat un plaer poder compartir aquest curs amb tots vosaltres, sou una colla de petits grans herois i heroïnes, els quals m’heu ensenyat moltes coses. Hem compartit molts moments, tant bons com dolents, hem compartit riures, jocs, moments tranquils i moments esbojarrats,… però sobretot em compartit les nostres curiositats, inquietuds, ganes de saber,…

Vull desitjar-vos un molt bon estiu a totes i tots, i que sobretot aprofiteu aquestes vacances per jugar, gaudir dels que teniu al vostre voltant i també de l’entorn que us envolta, i que carregueu piles per poder encarar el nou curs amb molta empenta i amb força.

Ens retrobem al setembre!!!

BONES VACANCES!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>