FEM VOLAR COETS!

Després de descobrir que tenim aire per tot arreu, i que l’aire ens pot ajudar a fer volar un coet….. Avui hem provat de fer volar uns mini coets!

Hem agafat uns tubs de carrets i, en parelles, hem decorat els nostres “coets”. Després amb globus, tubs, xeringues i ampolles, i fent servir el que vam descobrir en l’última investigació sobre on hi havia aire, hem anat provant de fer volar els coets.

Finalment en Jan i en Biel han tingut la idea de posar-lo com a “tap” d’una ampolla, i quan apretaven fort l’ampolla, la força de l’aire feia volar el coet! Quan ho han vist la resta de la classe tots i totes ho han volgut provar, i per fer-los volar més alt, hem anat al pati!

Tot parlant hem arribat a la conclusió que si li donem força a l’aire, l’aire pot enlairar el coet. A L’AIRE SE LI POT DONAR  FORÇA PER FER ALGUNA ACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>