TALLER D’ASTRONOMIA

Aquest matí hem rebut una visita molt “espacial”… Han vingut la Laura i el Joan, i ens han explicat que tenen una col·lecció de contes que porten el seu nom (La Laura i el Joan), cada un d’ells relacionat amb un tema diferent. Avui, però, ens tenien preparats dos tallers molts interessants sobre astronomia.

També ens han passat un vídeo dels planetes, la lluna i algunes estrelles; anaven apareixent de petit a gran i hem vist que el Sol és moooolt més gran que la Terra! I això no és tot…Pensàvem que el Sol era l’estrella més gran, i hem vist que encara hi ha estrelles més grans que el Sol!

Tot seguit ens hem dividit en dos grups per poder fer els tallers. En un ens han mostrat un telescopi construït amb materials que podem obtenir fàcilment (lupes, rotllos de paper de cuina…); hem comparat les diferents lupes i hem intentat muntar-ne un nosaltres. A l’altre taller, hem utilitzat un luxímetre, un aparell que serveix per mesurar els nivells d’il·luminació.

Per acabar, la Laura i el Joan ens han regalat un dels seus llibres per la classe firmat per ells, i un CARNET DE L’INVESTIGADOR per cada un de nosaltres.

Voleu veure tot el que hem fet? Cliqueu la foto!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>