RACONS MATEMÀTICS

Durant aquest trimestre hem seguit treballant continguts matemàtics a partir de diferents propostes i activitats. A part de les que havíem dut a terme el trimestre anterior, a continuació us deixem una petita mostra de les que hem incorporat:

Código secreto 13 + 4: Joc de taula que ens permet consolidar el càlcul mental, així com practicar la suma, la resta, la multiplicació i la divisió.

Anem a comprar!: A partir de catàlegs del supermercat, hem relacionat preus amb les monedes i bitllets del nostre sistema monetari, tot fent càlculs per ajustar-nos al valor corresponent.

Jo tinc… Qui té…? (EUROS): Joc de cartes per relacionar preus amb les monedes i bitllets.

Les hores: Les hem treballat a partir de diferents materials manipulatius (rèpliques de rellotge, etc.)

Figures geomètriques: Amb escuradents i plastilina, hem construït diferents figures geomètriques; un cop construïdes, n’hem comptat les cares, les arestes i els vèrtexs.

Triominos: Joc de taula similar al Dominó amb el qual es treballa el càlcul mental, la memòria, l’orientació espacial i l’anticipació.

Tira els daus i multiplica!: Aquest joc consisteix en tirar dos daus de 10 cares (del 0 al 9) i multiplicar-ne els números que han sortit. El primer que troba el resultat a la graella (que tindrem com a tauler) haurà de posar-hi una fitxa al damunt.

Problemes competencials.

Cliqueu la imatge per veure l’àlbum sencer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>