Invents que ens han canviat la vida.

El curs actual, hem decidit engegar l’ambient d’inventors/es de l’aula de cicle mitjà i superior, fent prèviament un mini projecte dedicat a l’invent que per a cada alumne/a ha resultat útil i que pensa que ha estat un gran avenç per a les persones.  Des de l’inici de curs, hem estat investigant cadascú un invent que acabarà amb una presentació a la resta de la classe.

Tot va començar a partir de diversos jocs sobre invents que tenim a l’aula i de llibres relacionats amb la temàtica d’inventors i inventores. Després de jugar i llegir els llibres, cadascú va escollir l’invent que més curiositat ens feia i acte seguit ens vam posar a investigar. Després de recopilar la informació sobre l’invent escollit i el seu inventor/a, la vam plasmar en una cartolina que ens faria de suport per a la nostra explicació.

Aquest dilluns 21 d’octubre hem arribat a la recta final d’aquest mini projecte i tots i totes hem exposat el que hem descobert i après a la resta de companys/es. Després ens hem avaluat entre nosaltres amb l’ajuda d’una rúbrica i hem compartit i recollit propostes de millora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>