CANOVELLES, EL NOSTRE ENTORN.

El passat dijous dia 28 de març els mussols i les àguiles vam anar a fer una descoberta pel poble per tal de fer el tancament dels projecte de Canovelles.

A primera hora del matí vam fer una passejada per la zona comercial, que és la part del poble que millor coneixem. Més tard vam anar al nucli antic on està l’església de Sant Fèlix, construïda a l’any 1.008! Com que encara teníem forces vam anar xino-xano fins a la masia de Can Colomer i al veïnat de Can Quana, tot passant per una zona verda ben maca!

Després de dinar a l’escola i descansar una mica vam anar al riu i allà vam fixar-nos en la flora i la fauna del riu, el cabal de l’aigua, l’amplada del riu, l’estat de la ribera,.. i també vam comprovar que allà hi ha brutícia que han llençat les persones i que hauríem de cuidar més el nostre entorn!

Els mussols i les àguiles vam gaudir molt d’aquesta sortida, i com veieu a les fotografies… alguns van acabar ben xops!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>