Xerrada informativa Preinscripció P3

Benvolguts/ benvolgudes,

Us recordem que des de fa uns anys, venim realitzant una trobada que convida a les famílies de la ciutat a informar-se sobre el procés de preinscripció, en el marc de la difusió i promoció de la campanya de  preinscripció escolar.

La xerrada “ Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys” per al curs 2020-21” que  fem conjuntament amb el Departament d’educació , persegueix l’objectiu d’ajudar a les famílies en el tràmit del procés de preinscripció escolar. Les famílies podrien formular totes les preguntes que tenen al respecte de la zonificació i els criteris de prioritat… important informació  a l’hora de triar escola.

La xerrada tindrà lloc el proper el proper  dimarts  10 de març a les 18:30 h, a l’auditori de la biblioteca municipal Mestre Martí Tauler.

De moment el Departament ha informat sobre la previsió de dates de la preinscripció però encara no s’ha publicat la resolució actualitzada del procés de preinscripció.

Podeu consultar actualitzacions aquí http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/informacio-general/

Tanmateix , les famílies es poden adreçar a l’OME , els atendrem amb visites concertades, trucant prèviament al 935887000 Ext. 2424 o enviant un mail a ome@ajrubi.cat

Les dates de les portes obertes estan al web rubi.cat, https://www.rubi.cat/educacio/ca/jornades-de-portes-obertes

Gràcies!

 

Positiu_col

 Imma Rodríguez

Tècnica  del Servei d’Infància i Educació

Àrea d’igualtat i ciutadania

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>