Setmana Europea de la Prevenció de Residus

ACTIVITATS VIRTUALS I A L’AIRE LLIURE
PER GAUDIR EN FAMÍLIA,
EN PARELLA I EN SOLITARI

Demà s’engega la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i tenim propostes que et poden interessar, tant si et vols quedar a casa com si vols escampar la boira una estona.

Pel matí, aprofita a seure en família i esbrinar els secrets amagats amb el joc interactiu Qui se l’ha menjat? una mena d’scape room virtual d’on no saps si te’n sortiràs amb el dinar fet!

I per la tarda, surt a comentar la jugada passejant pels itineraris del medi natural de Rubí tot fent una Trastejada en família i converteix-te en un gran Caçador de Trastets.

Si aquest cap de setmana no pots, repetim el vinent!

QUI SE L’HA MENJAT?

Clica sobre el dia i apunta’t amb la teva unitat familiar al joc d’escapament interactiu més misteriós de la setmana i passa una estona divertida esbrinant quina és la recepta per prevenir residus (si és que ets capaç de seguir les passes a qui t’ha pres un dels ingredients, clar!)

Per fer l’activitat cal disposar d’un ordinador amb càmera i micròfon.

ENCARA AMB PLACES LLIURES!

Dissabte 21 a les 12 h

Dissabte 28 a les 18 h 

TRASTEJANT EN FAMÍLIA

Del 21 al 29 de novembre
Trastejades descentralitzades en temps de Covid-19

Surtiu amb pinces i guants a descobrir l’entorn natural de la ciutat, i contribuïu a la millora del medi ambient durant aquesta setmana de reflexió sobre els residus que generem. Esperem que comparteixis les teves fotos trastejant amb família a les xarxes socials de Caçadors de Trastets, l’entitat organitzadora.

>  Si vols aprofitar per descobrir nous indrets de natura a la ciutat, consulta la Xarxa d’Itineraris de Rubí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>