Les colònies de la Prehistòria

La classe de 5è Aurora  Boreal ens vam anar de colònies els dies 6, 7, i 8 de Novembre del 2019. Vam anar a un poble de Lleida que es diu Sant Llorenç de Montgai.

Vam dormir a un alberg que es deia Alberg la Cova  però ells no ens van fer les activitats, ens les van fer  el camp d’aprenentatge de la  Noguera. Va venir tota la classe menys l’Edu i l’Alex , l’Edu no va venir per què 2 dies abans de anar-nos de colònies es va fer un esquinç al peu i l’Alex no va venir perquè estava malalt, tenia febre.

El tema de las colònies era la prehistòria i ens van ensenyar les 3 fases de la prehistòria que son : el paleolític, el neolític i l’edat dels metalls. El paleolític va ser la primera fase de la prehistòria , al paleolític els prehistòrics eren nòmades, és a dir, que anaven canviant de casa per poder caçar mes menjar. El neolític va ser la segona fase de la prehistòria , al neolític es van fer sedentaris es adir que no canviaven de casa, al neolític es va descobrir la ceràmica i van començar a dominar el foc. La tercera i ultima fase va ser l´edat dels metalls ,que és quan es van descobrir els metalls com : el ferro,    l´or , la plata ,el bronze…

a par de fer la prehistòria vam fer activitats com un joc que es diu desploma el pollastre el joc consistia que una persona li ficaven pinces per tot el cos i sense mirar tenia que senyalar on ell pensés que estava l’altre persona.

L’última nit vam fer una discoteca i la primera nit vam fer la nit prehistòrica que consistia en que un prehistòric ens el trobàvem en el cementiri i ens portaven fins una cabanya i ens donàvem de sopar. El sopar consistia en una sopa de verdures ,costelles de porc i xocolata desfeta.

opinió….Man agradat molt aquestes colònies, han sigut molt divertides i he après molt

Lis a informat : Alba Medina Velazquez