Grup de criança

Des de l’Escola de Pares de l’AMPA estem organitzant un grup de criança en el que pares i mares compartim les nostres inquietuds, angoixes, alegries i vivències respecte a la criança dels nostres infants, a més a més d’aprendre a disposar de temps per nosaltres mateixos.
 
El grup de criança el conduirà l’Elisabet Rodríguez, sociòloga-antropòloga de formació, terapeuta humanista i especialista en constel·lacions familiars. A més a més, l’Elisabet té àmplia experiència en la conducció de grups de criança en altres escoles.
 
Les sessions es realitzaran 1 cop al mes, seran els divendres de 17h a 18:30h. Aquest curs es faran 4 sessions: 31 març, 28 d’abril, 26 de maig (data per confirmar) i 15 de juny (data per confirmar).
 
 
L’activitat té un cost total per persona de 4€ per sessió.
 
L’AMPA oferirà servei d’acollida per a totes aquelles famílies que ho necessitin, prèvia inscripció que s’obrirà una setmana abans de cada sessió.
Podeu inscriure-us a través del següent enllaç: https://goo.gl/forms/70TBQm04OhzDVnbq2
Esperem que sigui del vostre interès.
 
 
Escola de Pares i Mares – AMPA Baloo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>