Escrit a la Conselleria d’Ensenyament

 

Com ja és habitual en els últims anys, tornem a tenir de baixa a la tècnica que dóna suport a la mestra de P3. Per això, aquest any com en anys anteriors, des de l’AMPA volem fer un escrit a la Conselleria d’Ensenyament reclamant una solució definitiva, que ha de passar per la substitució d’aquest personal des del primer dia de baixa, donat l’especial importància que per als nens i per a l’escola té la seva funció. Per això, us demanem la vostra col·laboració en la recollida de signatures, signant el document que deixarem en consergeria para, juntament amb l’escrit, presentar-ho en els pròxims dies amb l’esperança que, per fi, se solucioni un problema que porta enquistat els últims anys.

Des de l’AMPA us volem agrair la vostra col·laboració, amb l’esperança de què, aquesta vegada, ens donin la solució definitiva.

Us mantindrem informats de tots els avanços.

Salutacions

Escrit a la Conselleria d´Ensenyament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>