El Cim de la Magarola

Dijous 22 de Novembre la classe de 6è vam anar al Cim de la Magarola per treballar Medi. Ens va acompanyar una geòloga que és mare de una nena de P3, l’Elisenda.

Vam anar caminant un bon troç fins que vam arribar a la meitat, que vam parar per esmorzar. Quan vam acabar vam seguir amb el camí i per fi vam arribar a dalt del tot on vam fer uns treballs abans de tornar. Pel camí vam veure la bassa de les granotes i el Pere, el professor, ens anava ensenyant els diferents tipus de fulles i d’arbres de la zona.

Eren precioses les vistes des de a dalt però no vam estar molta estona.

Vam fer una activitat on havíem de localitzar en un mapa diferents llocs de Barcelona i les fronteres de la ciutat, el riu Besos i Montjuïc.

A l’altre costat de la Magarola, com que feia molt bon dia, vam poder veure la Mola, Montserrat i Cerdanyola i altres ciutats.

La tornada va ser divertida perquè hi havia gent que anava jugant al pilla-pilla a “l’apocalipsis zombie” que, es un joc de pillar.

Abans d’anar a la pedrera de Montbau alguns buscaven mica entre altres minerals.

Després vam anar a la pedrera de Montbau on ens van ensenyar la diferencia del granit normal del degradat i vam poder agafar una mica de granit per que els nostres pares pugin veure la diferència sense tenir d’anar a la pedrera. Vam tornar a l’escola per dinar.