Aula Música Puig-Porret

PREMIS PUIG-PORRET

S’ha obert la convocatòria a una nova edició dels PREMIS AULA DE MÚSICA PUIG-PORRET. Es tracta d’un concurs de mèrits adreçat a alumnes que el proper any cursin 6è de Nivell Elemental o un curs de Nivell Mitjà i que tinguin intenció de realitzar la prova d’accés al Conservatori. El Premi permet cursar el mòdul d’instrument de 60′ amb avantatges econòmics, a més de participar en activitats i concerts que s’organitzen durant el curs. Està obert a totes les especialitats i cal fer la inscripció a través del tutor de l’emvic fins el 31 de maig.

A causa del confinament que estem vivint, la prova es farà de manera virtual. Estem pendents de la data de les proves d’accés al Conservatori. 

BASES:

L’alumne que participa a la prova haurà de presentar 2 obres. Una de les quals ha de ser de memòria i una (pot tractar-se de la mateixa) sense acompanyament. Un moviment d’obra de gran format es considerarà també una obra. De forma extraordinària s’acceptaran obres que requereixen d’acomanyament, sense acompanyament. El minutatge màxim total serà de 6 minuts.

PREMIS:

Els guanyadors de la beca disposaran de forma gratuïta de 15′ per arribar a un mòdul de 60 minuts d’instrument. També obtindran dues entrades pel cicle de Grans Concerts el curs 2020-2021.
Per a qualsevol dubte dirigiu-vos a jordimatas@emvic.cat 


 

Aula d’estiu per a pianistes (del 25 al 29 de juny)

A causa de l’estat de confinament, emplacem el curs per pianistes a l’aula d’estiu del curs 2020-21

L’Aula de Música és una proposta d’aprofundiment pedagògic del Conservatori de Vic amb el patrocini de la Institució Puig-Porret, destinada a alumnes amb un interès i una aposta ferma per als estudis musicals.

La proposta es basa en la participació a una sèrie d’activitats durant el curs amb la intenció de complementar la formació i possibilitar una
vivència musical més intensa compartida amb d’altres alumnes i professors.

L’admissió dels alumnes es farà en base a un informe del tutor aconsellant i avalant la participació de l’alumne en aquestes activitats.

PREUS
Alumnes del Conservatori de Vic: 220€
Alumnes externs (grau professional): 245€
El preu inclou: les 3 classes magistrals, les classes col·lectives, les activitats, l’esmorzar i el sopar de tots els dies, entrades al cicle Clàssica Jove a l’Atlàntida, durant la setmana del curs, piscina i material per a diverses activitats.

INSCRIPCIÓ del 29 d’abril al 10 de maig: Enviar un mail a aulademusicapuigporret@emvic.cat
Aquesta admissió serà limitada a un màxim de 28 alumnes, prioritzant els alumnes del Conservatori i l’ordre d’inscripció.

Per a més informació consulteu amb el vostre tutor, o escriviu un correu a aulademusicapuigporret@emvic.cat


El PREMI AULA DE MÚSICA PUIG-PORRET
es fruit d’un acord de col·laboració entre l’Escola de Música i la Fundació Puig-Porret. Està adreçat a alumnes de 6è de Nivell Elemental o del curs anterior a l’accés al Conservatori i el seu objectiu és garantir un programa d’aprofundiment a aquells alumnes que demostrin excel·lència i interès en l’estudi musical sense que això suposi un sobrecost afegit a les famílies. Aquest programa d’aprofundiment consistirà en l’adjudicació d’una hora setmanal de classe individual més una sèrie d’activitats paral·leles durant el curs com màsters, concerts, participació en concursos,  o un curs intensiu a l’estiu que s’aniran decicint de manera personalitzada en cada cas.

Per qualsevol dubte parleu amb el vostre tutor. També podeu contactar directament al correu jordimatas@emvic.cat