LLISTAT D’INSCRITS AMB BAREMS PROVISIONALS P3

Us informem que acabem de publicar el llistat d’alumnes preinscrits dins de temini amb el barem provisional. Identificareu el/la vostre/a fill/a per l’id de sol·licitud de la vostra preinscripció (CODI). Si no el teniu, contacteu amb recepcio@emvic.cat indicant el nom i cognoms del/la nen/a.

Us recomanem que reviseu amb atenció les dades que hem publicat, prenent especial atenció a la puntuació dels barems al·legats. Si veieu que algun dels barem que havíeu marcat està a 0 pot ser per un dels següents motius:

  1. Si és un criteri que havíeu de justificar enviant la documentació acreditativa (residència a Vic, treballar a Vic, discapacitat, família nombrosa, etc.), és perquè no hem rebut la documentació pertinent o la que heu enviat no és correcta. 
  2. Si és un criteri que no necessita justificació per part vostra, perquè el comprovem internament (germans al centre, antiguitat en llista d’espera, etc.), és perquè no hem pogut comprovar el criteri al·legat (no trobem el germà a la base de dades, no està a la llista d’espera, etc.) 

Reviseu aquí els criteris d’accés i la documentació a aportar.

En el cas que sigui necessari, per tal d’esmenar la puntuació cal que ompliu el següent formulari i envieu la documentació acreditativa a secretaria@emvic.cat fins el dilluns 28 de juny.