CI. PLÀSTICA

1r: Rainbow

Una activitat que teníem pendent era crear la nostra versió del rainbow, així que amb la tècnica i amb els materials que han disposat cadascú ha creat la seva versió i a més a més hem treballat els noms dels colors.

 

1r: Rangolis

El Rangoli és un tipus d’art popular a Índia. Són dissenys decoratius a terra que es fan durant els festivals hindús. És l’expressió creativa mitjançant pols de colors.

Nosaltres hem fet la nostra versió del Rangolis amb altres materials. Es tracta d’un art efímer, perquè es fa i es desfà i només en queda el record o la imatge de la fotografia.

 

2n: Fotomuntatge

Aquestes setmanes de confinament a part de treballar la fotografia i també hem volgut viatjar, però com que no era possible, doncs ens hem dibuixat a diferents llocs tot creant un fotomuntatge i d’aquesta manera hem “viatjat”.

2n: Cubisme

Al llarg de tres setmanes ens hem endinsat en un període en que l’art volia representar la realitat des de diferents punts de vista.

Hem fet una proposta lliure utilitzant aquesta tècnica, un retrat, però també ens hem inspirat en l’obra de Pablo Picasso (Guitar) i hem creat la nostra pròpia versió sobre paper, el mateix amb l’obre del “Bouquet of Peace” (1958).