Nova proposta: Envia’ns la teva foto!

Hola alumnes, famílies, mestres!

Tenim una nova proposta per a vosaltres! Fa molts dies que no ens veiem i ens trobem a faltar. Aquests dies ens hem de quedar a casa i això fa que hàgim perdut les nostres trobades diàries a l’escola… Per això, us proposem que feu una fotografia fent alguna de les activitats que aquests dies esteu realitzant a casa: jugant, dibuixant, disfressats, cuinant, netejant, fent deures…el que vulgueu! Podeu sortir vosaltres sols a la foto, o amb els germans, o amb la família, o no sortir vosaltres i que només es vegi l’activitat…cadascú al seu gust.

Si us sembla bé, aquestes fotos les podeu enviar al grup de whatsapp de la vostra classe, i els delegats i delegades ens les faran arribar a les mestres a través de l’Ampa o bé al correu electrònic de l’escola que és el b7004232@xtec.cat  *Una foto per família o, en el cas que hi hagi germans, pot ser una per nen o nena.

Les mestres de l’escola també hi participarem perquè us trobem molt a faltar! Vinga, ens animem? Va, posem una data límit? Tenim temps fins dilluns 30 de març. Quan les tinguem totes, les mestres muntarem un vídeo i el penjarem a la web de l’escola. Així ens sentirem tots una mica més a prop i en equip! Ànims i salut!

L’equip de mestres