Les bèsties del romànic

 

Aquest dimarts els nens i nenes de cicle inicial hem anat al Museu Nacional d’Art de Catalunya a fer el taller de fang anomenat “Bèsties”.

Primer de tot hem visitat les sales de l’art romànic on ens han explicat que abans, a l’edat mitjana, la majoria de la gent no sabia llegir ni escriure i que feien pintures a les parets per poder explicar històries. Moltes d’aquestes històries tenien com a protagonistes els animals. Mirant les diferents pintures hem descobert que alguns animals eren reals, altres fantàstics i fins i tot n’hi havia d’híbrids! També hem descobert algunes de les seves característiques i què ens volien representar.

Després d’inspirar-nos per les sales del romànic hem anat al taller. Allà hem fet un esbós del que voldríem modelar en fang. Un cop fet ens hem arremangat i hem començat a modelar els nostres animals fantàstics. Hem fet unes autèntiques obres d’art!

Aquí us deixem algunes fotografies 1rfotografies 2n.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>