Hi havia una vegada…

Hola famílies,
Com ja sabeu els contes estan molt presents en el nostre dia a dia. Expliquem contes tradicionals, àlbums il·lustrats, experimentem amb les ombres xineses, entre altres. Això ens és útil per treballar la comprensió oral i de mica en mica anar adquirint nou vocabulari.
A… Llegeix més»

Les bèsties del romànic


 
Aquest dimarts els nens i nenes de cicle inicial hem anat al Museu Nacional d’Art de Catalunya a fer el taller de fang anomenat “Bèsties”.
Primer de tot hem visitat les sales de l’art romànic on ens han explicat que abans, a l’edat mitjana, la… Llegeix més»

Quins panellets!

La festa de la castanyada sense panellets, no és del tot una festa. Així que a tercer vam decidir fer els nostres panellets d’ametlla i de coco. Per fer-los, però, vam seguir una recepta que ens va portar una mica de corcó, ja que els… Llegeix més»

Sabeu com es fa una òpera?

Sabeu com es fa una òpera? Nosaltres sí, i gràcies a l’espectacle Mans a l’òpera, del Liceu.
Els ingredients necessaris per fer un espectacle d’òpera són:  una directora, dos cantants, una pianista, escenografia, attrezzo, una mica de circ i moooolt d’humor.
Us deixem amb algunes fotografies de… Llegeix més»

Els primers dies de 6è

Aquestes primeres setmanes de curs, els infants de sisè ens hem anat coneixent; els gustos, maneres de ser, de fer i de pensar i hem posat en comú idees i experiències.
Hem compartit estones de lectura, individual i de manera conjunta:

Llegeix més»

Panellets de moniato

La setmana passada vam arribar a casa amb un grapat de panellets ben especial!
Els vam fer tot seguint els passos d’una recepta que anaven apareixent a la pissarra digital. Si no llegíem no podíem passar al següent pas! Va ser molt emocionant! Vam parlar dels… Llegeix més»